Deuren

DECORATIEVE DEUREN

Een stijl aangepast aan uw wensen

Uw voordeur is één van de belangrijkste elementen van uw huis, het geeft het een bijzonder karakter en weerspiegelt uw stijl, alles gewaarborgd boven al uw veiligheid.

Bij chassis-tec, is de keuze in panelen enorm zodat ieder, naargelang zijn smaak en persoonlijkheid, verzekert zijn voorkeur voor een model die perfect beantwoord aan al uw verwachtingen.

Chassis-tec maakte de keuze om in partnerschap samen te werken met de firma HARINCK (FRAGER) leverancier van aanvulpanelen van hoge kwaliteit.

Past zich enerzijds aan alle vernieuwingen aan de laatste nieuwe modellen, aan eigentijdse design, anderzijds biedt HARINCK ook een brede gamma aan ramen samengaand met de panelen.

Zeer innoverende modellen, enerzijds aangepast aan de renovatie en anderzijds aan de eigentijdse design.HARINCK stelt eveneens een zeer breede keus van soorte beglazingen voor dat in het paneel kan verwerkt worden.

 

Rapport qualté-prix

Chassis-tec a dès lors fait le choix de travailler en partenariat avec la firme HARINCK (FRAGER) gamiste de panneau de remplissage de haute qualité.

Esthétique renforcée

Votre porte d’entrée est un des élements les plus importants de votre maison : elle lui donne son cachet et reflète votre style.

Adaptés à la rénovation

Adaptés à la rénovation d’une part et avec des modèles très innovants; au design contemporain, d’autre part.

Garage poorten

Sectionaaldeuren

Sectionale garagepoorten gaan loodrecht naar boven open en draaien op hun hoogste punt weg naar achter. Ideaal dus voor garages waar er vooraan weinig plaats is of die aan voetpaden liggen. Ook binnen de garage wordt enorm veel plaats gewonnen. Zijdelingse gewichten of kabels zijn niet meer nodig, zodat fietsen, kasten en dergelijke makkelijk langs de muren kunnen geplaatst worden.
Ook blijft heel de muuropening vrij, ideaal voor terreinwagens, vans en bestelwagens.

Sectionaalpoorten van chassis tec zijn opgebouwd uit horizontaal aansluitende geïsoleerde sandwichpanelen met een hoogte van 488 of 610 mm. voor alles types (hout structure ,wit en alles kleur)

Deze panelen zijn samengesteld uit twee dubbelzijdig Sendzimir verzinkte staalplaten, koud gewalst, met een dikte van 0.6 mm, waartussen via een continu lamineerproces een hoogwaardig, milieuvriendelijk, CFK-vrij polyurethaan wordt aangebracht. Zo komt de totale dikte van het paneel op +/- 42 mm.

Ook panelen met vingerklembeveiliging zijn bij chassis tec te verkrijgen.

Tussen de panelen onderling zitten rubberen afdichtingsprofielen.Scharnieren van verzinkte staalplaat verbinden de onderlinge secties.
Aan de onderzijde van de bodemsectie bevindt zich een afdichtingsprofiel van soepel synthetisch rubber. De afdichting bovenaan gebeurt door een soepele rubberen flap. Verticaal is er een klemprofiel voorzien uit hard pvc welke zorgt voor de zijdelingse afdichting. Deze beperken de warmteoverdracht en garanderen een goede wind- , vocht- en geluidsdichtheid bij gesloten toestand.
Al deze elementen samen maken van onze poort een stevig, doch licht hanteerbaar geheel dat bovendien bestand is tegen windsnelheden van niet minder dan 120 km/h.

Espace libre

Dans le garage on récupère beaucoup d’espace; notre système ne nécessite plus de contre-poids latérales ou des câbles.

Isolation thermique

limite la perte de chaleur et garantit une densité respectable au niveau du bruit,du vent et de l’humidité lorsque la porte est fermée.

Conformité

Les portes sectionnelles fournies par Chassis-tec sont conformes aux directives européennes.

ChassisTec, een opening op je dromen

Bruxelles

Rue de l’Eglise St-Anne 34 1081 Bruxelles
TEL : 02.410.69.07
FAX : 02.410.05.21
E-MAIL : info@chassistec.be

Grimbergen

Westvaardijk 71
1850 Grimbergen
TEL : 02.468.28.76
FAX : 02.468.18.92
E-MAIL : mous@chassistec.be