Verschillende toebehoren

Een stijl aangepast aan uw wensen.

Een belangrijk onderwerp in het samenstellen van het raamwerk alu, pvc of hout is het nodig om veel belang te hechten met betrekking tot de sluitingssoorten.

Chassis- tec heeft de keuze gemaakt om met de ijzerwaren MACO voor de standaard raamwerken te werken maar eveneens veiligheidswege gekozen voor oscillo klinken, draaibaar, gebogen, enz….deze onophoudelijke evolutie heeft op alle verwachtingen van onze klanten kunnen antwoorden. De normen die door de onafhankelijke certificatie instanties worden opgestelds zoals: KIWA, SKG en andere getuigen erover.

 

Personalisatie zonder limiet.

Het ijzerwaren op de deur is van het merk G.U.FERCO, in standaard stijgen wij de sloten van type 3 punten met een S uitgang.(idem voor hout en aluminium).

Het ijzerwaren oscillo klinken op schuifdeuren is van van het type MZ200 kg een product van het merk G.U.FERCO (idem voor hout). Voor aluminium is het met het merk HAUTAU dat we werken.

Voor traditionele schuifdeuren zonder oscillo klink, is het ijzerwaren een sluitingswerk bestaande uit 2 paddestoelhaken en een centrale haak (Sobinco).

p.s.: de technische details van alle soorten sloten zijn op eenvoudige wijze te verkrijgen via E-mail:

chtec@skynet.be

Nota: Chassis-tec werkt uitsluitend met erkende produkten die zich bewezen hebben. Bovendien zijn deze verschillende produkten gekend door de ijzerwarengroothandelaars die aan timmerlieden leveren. 

Certifié

Nos produits répondent a toutes les normes établies par les organismes de certification indepandant tels que KIWA ,SKG et bien d’autres en attestent.

La qualité & La garantie

Chassis-tec a fait le choix de travailler avec la quincaillerie MACO.

Produits agrées

Chassis-tec ne travaille qu’avec des produits agréés et qui ont fait leurs preuves.

Handvat of olijven op frame.

Van het merk Barbier in het wit,crémekleur, bruin,verzilverd en op vraag in de kleur van het raamwerk zelf, voor het raamwerk met een gestructureerde bekleding of decoroc.

Idem voor het houten raamwerk, het aluminium handvat heeft dezelfde kleur als het raamwerk zelf.(SOBINCO).

Voor accesoires in inox, messing of brons is er een Chassis-tec brochure beschikbaar in onze showroom of kan op eenvoudige vraag verkregen worden.

VENTILEREN.

Elke dag wordt de lucht van een huis door de inwoners zelf verontreinigd (ademhaling, transpiratie) maar ook door hun activiteiten( keuken, douche,was, verwarming en door het interieur zelf (radon, zwevende stofdeeltjes).

Al deze oorzaken leiden tot een verslechtering van het milieu van het interieur. Door de verbetering van de isolatie, blijven de stoom, CO2 en alle allergeen stoffen opgeschort in de lucht van het interieur.

Daarom is het aangewezen regelmatig op de juiste wijze te ventileren.Veel mensen denken dat af en toe de venster openen voldoende is.

Het resulteert in een tijdelijke energieke ventilatie. Voor documentatie of volumetrische berekeningen aarzel niet om contact op te nemen met de technische dienst van Chassis-tec : chtec@skynet.be

Verbeter je gezichtsvermogen met ChassisTec

Bruxelles

Rue de l’Eglise St-Anne 34 1081 Bruxelles TEL : 02.410.69.07 FAX : 02.410.05.21 E-MAIL : info@chassistec.be

Grimbergen

Westvaardijk 71 1850 Grimbergen TEL : 02.468.28.76 FAX : 02.468.18.92 E-MAIL : mous@chassistec.be