Rolluiken

VOORZET ROLLUIK

Wordt buiten aan afgebroken hoeken of afgeronde hoeken geplaatst. Aangepast aan het huis waar er niet was gedacht aan plaatsing van interne rolluiken bij de aanvang van de bouw. Eveneens maakt de plaatsing van externe rolluiken het mogelijk om werkzaamheden binnen te vermijden.

INBOUWROLLUIK

Gebruikt voor de handel maar ook geschikt voor particulieren die zich wensen te beschermen tegen overdreven doortocht. Aangepast aan afmetingen van min of meer 6 meter breedte of een ruimte van maximum 25 m², zal zij weerstand,comfort en esthetica met elkaar verbinden.

Eens de keuze te hebben gemaakt van uw type van rolluiken, derhalve zal het nodig zijn dat U uw keuze in één van deze 3 soorten rolluiken bepaalt om het in beweging te zetten.

  • Aan riem (of touwtje) bevestigd bij rolluiken tot 7m²
  • Gemechaniseerd wordt in beweging gebracht door een interne -of externe schakkelaar.
  • RTS gemechaniseerd wordt in beweging gebracht door een afstandsbediening. Op dit soort motor kan men een groot aantal toebehoren toevoegen, zoals een klok, windmotor.

OPBOUWROLLUIK

Wordt direct op het raamwerk geplaatst, onopvallend en zeer gemakkelijk te plaatsen door de plaatser. Aluminium rolluiken in lamellen van 37 mm, 45 mm of 55 mm hoogte en eveneens is het mechanisme opgerolg en voorgemonteerd in bouwpakketten van fabriek uit en vermijdt alle last van montage en afwerking. In ieder geval oogt het zeer esthetisch.

ChassisTec, zie het verschil

Bruxelles

Rue de l’Eglise St-Anne 34 1081 Bruxelles
TEL : 02.410.69.07
FAX : 02.410.05.21
E-MAIL : info@chassistec.be

Grimbergen

Westvaardijk 71
1850 Grimbergen
TEL : 02.468.28.76
FAX : 02.468.18.92
E-MAIL : mous@chassistec.be